Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 08.07.2012.
13:02
Z. Gligorijević - Vesti A
Nenad Aranđelović iz Paraćina nikad nije mogao da odoli oružju. Odlazio je u streljane još kao student i počeo da se druži sa ljudima koji su bavili ovom disciplinom, da upoznaje razne trikove i rukovanje oružjem. Kada se 1994. godine vratio sa školovanja u Paraćin, nastavio je da se bavi praktičnim streljaštvom, odnosno praktičnim šutingom i to o svom trošku, jer je ta disciplina interesovala mali broj ljudi. Iste godine otvorio je i servis za oružje.
Nedelja 08.07.2012.13:52
Ti Srbin nisi,ti si jeno gono neopevano koje stiti americke imperijaliste i njihove generale,okupatora koji na tudjoj zemlji seje smrt i jad,a koji se usput ismejava jadnom napacenom irackom narodu i takve poput tebe treba ispred tenka kad krenemo da oslobodimo nasu zemlju,jadnice.
Nedelja 08.07.2012.13:58
Ti si MODERNI JANICAR,ovih prefinjenih u rukavicama SATRAPA od samih sebe nicim izazvani.--- ETIKETIRANJE kazu pa svako ima svoju nalepnicu na kojoj pise ko je i sta je. Pa jel' nije,razlika je samo u tome sto ga trenutno nisu angazovali ameri da pali i ubija po potrebi ovde u Srbiji,ali Boze moj,tu su vec i angazovali Hasima Tacija i ostalu njegovu bagru. Za pare ima onih koji bi majku rodjenu ...ccc,nema sanse taman crko od gladi.
Nedelja 08.07.2012.14:05
A šta ste vi što sedite u kućama i propovedate gluposti? Kod nas kako su se vodili ratovi, tamo je odmor.
Nedelja 08.07.2012.14:28
Ne znam,dr. Ognjene. Recite nam doktore,sta smo vi i ja i svi ostali koji sedimo i propovedamo oko tamo neke gluposti kao sto je u ovom slucaju okupacija,pljackanje i ubijanje irackog naroda. Ne propovedamo mi nego imperijalizam i neznam zasto smeta drugacije misljenje. Verovatno nemamo pravo na svoje misljenje,pa samim tim ne treba nista reci i tako da davati precutnu saglasnost. Mislis da ovakve i slicne forume gledamo samo mi,ali uopste nije bitno,moze se uvek promeniti "kanal" pa gledati zabavni program i uzivati u ovom pre svega postenom i dobrom svetu. Ne treba obracati paznju na nas,jer "psi laju karavani prolaze",a svako kome se ovakve stvari svidjaju moze da uziva i da se smeje nama
Nedelja 08.07.2012.14:15
Ova bruka i sramota nije nikako za novine, pogotovo ne u ovakvom kontekstu. Znamo da su sluge nasih neprijatelja na ceni, ali bas nas briga za nekog slugu i pustolova, koji sluzi kao bedni pas dzelatima sopstvenog naroda i zemlje. Zapamti kopile da ti koje sluzis za saku dolara su rusili tvoju i ubijali decu u njoj kao sto sada rade u Iraku, a ti im u tome svesrdno pomazes i u tome najverovatnije ucestvujes jer kao si svaki pas, i ti moras da pokazes lojalnost gazdi. Najobicnija prodana dusa i kriminalac, a vi mu dajete ovoliki publicitet?!
Nedelja 08.07.2012.14:40
Verovatno da jeste. Ali kako je u pitanju najobicniji placenik, verovatno ce raditi za siptare i pucati na Srbe ukoliko mu gazde narede.
Nedelja 08.07.2012.15:03
Ukapirao sam da radi kao "bodi-gard" - obezbedjenje I onaj nas iz "kobri" sto je prebio huligane u Becu ,obezbedjuje Fr predsednika i druge ..kao bodi-gard i prima platu.. ... U obezbedjenjima po Svetu radi dosta nasih ljudi..... Ne znam samo po cemu se ovaj "paracinac" istice !?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)